Luxe maatwerk meubel

Gemakkelijk en snel jouw adviesgesprek inplannen

Waarom je dit niet wilt missen...

  • Krijg advies die je verder helpt
  • Bekijk en voel de materialen en kleuren
  • Gratis kleurstalen
  • Gratis ontwerp
  • Vrijblijvende offerte

Thomas Geurtsen (uw adviseur)

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bekijken we samen wat uw wensen zijn voor uw eigentijdse keuken. We bespreken de mogelijkheden met betrekking tot de materialen en kleuren en apparatuur, werkblad, spoelbak en kranen. Ik kom graag bij je langs om jouw wensen om te zetten naar een mooi resultaat waar je jarenlang van kan genieten.

tevredenheids-garantie

100% tevredenheidgarantie

Toch niet helemaal tevreden? geen probleem, lossen wij op, zonder vragen te stellen. Wij gaan voor 100% tevredenheid van onze klanten.

Hoe lang duurt een adviesgesprek voor keukens?

Een advies gesprek voor een keuken duurt ongeveer 120 minuten, waar nodig nemen we meer tijd. het gaat er om dat we uw wensen goed inzichtelijk hebben zodat wij een goed ontwerp kunnen maken en u een goede aanbieding kunnen verzorgen.

Waarom wordt een adviesgesprek in de avond gepland?

Een adviesgesprek wordt in de avond gepland omdat we overdag produceren, een groot voordeel die we vaak horen is dat onze klanten geen vrij hoeven te nemen van het werk.

Wat als een dinsdag of donderdag avond echt niet uitkomt?

Als het echt niet uitkomt op de dinsdag of donderdag avond kunnen we in overleg een andere dag (avond) inplannen.

"Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van het project, de ontwerp fase was prettig en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Door de mooie 3d tekening wist ik wat ik kon verwachten."
houten-oppervlak-kersen

Jeroen - Etten, Gelderland