Luxe houten meubels op maat

Handgemaakt met passie & liefde.

"Samen komen we tot jouw luxe maatwerk oplossing"

Je bent op zoek naar een nieuwe tafel maar vindt niet precies wat je voor ogen hebt. Je wilt een kast die echt perfect past op die plek met die lastige maat. Je wilt nu eindelijk een kastenwand met echt praktische oplossingen. Op Pinterest zag je een uniek meubel maar je kunt het nergens kopen. 

Wat goed dat je ons bezoekt. Samen komen we tot jouw luxe maatwerk oplossing.
Wij maken voor onze klanten unieke meubels naar wens en op maat. Dat kan een moderne vormgeving hebben of iets rustieks of klassieks. Maar altijd van de beste kwaliteit en gebaseerd op onze waarden: Duurzaam, veilig en innovatief.

Onze werkwijze voor luxe houten

meubels op maat?

  • Vrijblijvend en gratis kennismaking en adviesgesprek *
  • 3-Dimensionaal ontwerp en offerte
  • Fabricage, levering en montage van jouw houten meubel
  • Oplevering met een gratis Eerste Hulp bij Onderhoud box en garantiecertificaat!


* De gemiddelde kosten bedragen hoogstens 2 bakken koffie. 

Een persoonlijk ontwerp dat écht bij jou past... dat is maatwerk!

Vrijblijvend advies gesprek

Tijdens het eerste vrijblijvende en gratis kennismaking en advies gesprek bekijken we samen wat de wensen zijn. Samen bespreken we de mogelijkheden met betrekking tot de materialen en zaken zoals budget en gewenste levertijd. Wij komen graag bij je langs, wij zijn er van overtuigd dat een simpel geweldig ontwerp alleen mogelijk is als wij de ruimte en/of locatie daadwerkelijk gezien hebben. 

3-Dimensionaal ontwerp en offerte

Als al jouw wensen helder zijn maken we een ontwerp van jouw meubel. Dit is een 3-dimensionaal ontwerp zodat je een goede en waarheidsgetrouwe indruk van jouw meubel op maat krijgt. Je ontvangt van ons ook een gedetailleerde offerte samen met heldere afspraken over de uitwerking en verwachte levertijd. Bovendien sturen we je, indien mogelijk en van toepassing, samples van de gekozen materialen. Zo weet je precies wat je verwachten kunt.

Fabricage, levering en montage
van jouw meubel

Bij deze stap wordt jouw unieke meubel, geheel naar jouw wensen, dan echt gemaakt. Wij gebruiken hiervoor duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Natuurlijk houden we je tijdens iedere stap van het proces op de hoogte. Zodra we weten wanneer je meubel helemaal klaar voor montage of aflevering is, maken we een hiervoor afspraak.

Oplevering met een gratis Eerste Hulp bij Onderhoud box en garantiecertificaat!

Op het door jouw gekozen moment leveren we het meubel bij je af of monteren we het op locatie. Wedden dat jij hier heel blij wordt? Vanzelfsprekend ruimen we alles op, zodat jij direct kunt genieten van je nieuwe meubel. Als er ter plaatste fabricage plaatsvindt zorgen we natuurlijk voor zo min mogelijk overlast en stoppen pas als alles 100% naar tevredenheid is.


Eerst Hulp bij Onderhoud box
 Als alles naar wens is nemen we afscheid maar niet voordat we jouw persoonlijke Eerste Hulp bij Onderhoud box hebben overhandigd.


 Garantie

Daarnaast ontvang je van ons een garantiecertificaat dat recht geeft op 1 jaar garantie op ons werk. Op accessoires geldt de garantie van de leverancier en die kan variëren van 1tot 5 jaar. Natuurlijk proberen wij eventuele problemen die mogelijk na de garantie periode ontstaan met een van onze producten in alle redelijkheid op te lossen.

Algemene voorwaarden

Wij zijn aangesloten bij het koninklijke CBM en voeren ook de algemene voorwaarden van de Koninklijke CBM.

Heb je nog vragen? Kijk dan ook eens bij de veel gestelde vragen . Of plan nu direct een vrijblijvend persoonlijk advies gesprek in.


 

Plan jouw gratis adviesgesprek!

Direct contact? Bel 06-54974660