Eigentijdse maatwerk keukens

Gemaakt met elegante materialen en bijzondere afwerkingen

"Samen komen we tot jouw maatwerk oplossing"

Jouw droomkeuken! Daar ben je naar op zoek. Niet alleen mooi maar ook praktisch. Perfect passend in jouw ruimte maar ook bij jouw wensen. Een keuken is een investering. Een centraal item in je huis dat je voor jaren dagelijks zult gebruiken. Geen wonder dat je daar goed advies over wilt en de juiste beslissingen wilt nemen. Daarom ben je bij Geurtsen handgemaakte meubels en keukens aan het juiste adres.

Samen komen we namelijk tot jouw perfecte oplossing. Jouw wensen worden omgezet tot concrete ideeën en praktische oplossingen. Passend bij jouw budget en altijd van de beste kwaliteit.

Onze werkwijze voor eigentijdse maatwerk

keukens...

  • Vrijblijvend en gratis kennismaking en adviesgesprek *
  • 3-Dimensionaal ontwerp en offerte
  • Fabricage, levering en montage van jouw houten keuken
  • Oplevering met een gratis Eerste Hulp bij Onderhoud box en garantiecertificaat!


* De gemiddelde kosten bedragen hoogstens 2 bakken koffie. 

Een persoonlijk ontwerp dat écht bij jou past... dat is maatwerk!

Vrijblijvend advies gesprek

Tijdens het eerste vrijblijvende en gratis kennismakingsgesprek bekijken we samen wat de wensen zijn. We creëren als het ware samen jouw meest efficiënte keuken. We hebben al heel veel innovatieve oplossingen bedacht voor uiteenlopende vraagstukken of problemen van klanten, waar leveranciers van standaard keukens niet aan hadden gedacht. Daar ligt onze uitdaging. We bespreken de mogelijkheden met betrekking tot de materialen, apparatuur, werkblad, spoelbak en kranen. Natuurlijk verliezen we zaken zoals budget en gewenste levertijd niet uit het oog. Wij komen graag bij je langs, wij zijn er van overtuigd dat een simpel geweldig ontwerp alleen mogelijk is als wij de ruimte en/of locatie daadwerkelijk gezien hebben.


"Elke stap naar een betere wereld is er één"

3-Dimensionaal ontwerp en offerte

Als al je wensen helder zijn, maken we een ontwerp van je keuken. Dit is een 3-dimensionaal ontwerp zodat je een goede en waarheidsgetrouwe indruk van jouw keuken op maat krijgt. Omdat wij ook rechtstreekse leverancier zijn van verschillende keukenmerken mag je een scherpe offerte verwachten. Je ontvangt deze samen met heldere afspraken over de uitwerking en verwachte levertijd. Bovendien sturen we je, indien mogelijk en van toepassing, samples van de gekozen materialen. Zo weet je precies wat je verwachten kunt.

Fabricage, levering en montage
van jouw op maat gemaakte keuken

Bij deze stap wordt jouw unieke keuken, geheel naar jouw wensen, dan echt gemaakt. Wij gebruiken hiervoor alleen de beste, duurzaamste, veiligste en innovatiefste materialen. Natuurlijk houden we je tijdens iedere stap van het proces op de hoogte. Zodra we weten wanneer je keuken helemaal klaar voor montage of aflevering is, maken we een hiervoor afspraak.

Oplevering met een gratis Eerste Hulp bij Onderhoud box en garantiecertificaat!

Op het door jouw gekozen moment monteren wij de keuken bij je op locatie. Wedden dat jij hier heel blij wordt? Vanzelfsprekend ruimen we alles op, zodat jij direct kunt genieten van je nieuwe keuken. We zorgen natuurlijk voor zo min mogelijk overlast en stoppen pas als alles 100% naar tevredenheid is.
 
Eerst Hulp bij Onderhoud box
Als alles naar wens is nemen we afscheid maar niet voordat we jouw persoonlijke Eerste Hulp bij Onderhoud box hebben overhandigd.


Garantie

Daarnaast ontvang je van ons een garantiecertificaat dat recht geeft op 1 jaar garantie op ons werk. Op accessoires geldt de garantie van de leverancier en die kan variëren van 1tot 5 jaar. Natuurlijk proberen wij eventuele problemen die mogelijk na de garantie periode ontstaan met een van onze producten in alle redelijkheid op te lossen.

Algemene voorwaarden

Wij zijn aangesloten bij het koninklijke CBM en voeren ook de algemene voorwaarden van de Koninklijke CBM.

Heb je nog vragen? Kijk dan ook eens bij de veel gestelde vragen op de contact pagina. Of plan nu direct een vrijblijvend persoonlijk advies gesprek in.


 

Plan eenvoudig jouw gratis adviesgesprek aan huis !


Plan direct mijn adviesgesprek 


Geheel gratis en vrijblijvend wanneer het jou uitkomt

Vertrouwde merken voor gegarandeerd succes in de keuken, een gevarieerd aanbod bied ruimte om te koken zoals jij dat wilt.

Blijf op de hoogte!

Duurzame tips, slimme ontwikkelingen en exclusieve aanbiedingen direct in jouw mailbox.

Blijf als eerste op de hoogte!
Ik ga akkoord met de privacy verklaring.