Veelgestelde vragen

veelgestelde vragen

Wat is de gemiddelde levertijd van een maatwerk meubel of keuken?

De gemiddelde levertijd voor maatwerk is pas vast te stellen als de wensen van de klant vertaald zijn naar een ontwerp, vanuit daar kunnen wij een productie planning maken en een levertijd aangeven. Wij streven naar een levertijd tussen de 6 en 8 weken voor een maatwerk luxe meubel en een levertijd tussen de 10 en 12 weken voor een luxe houten keuken.

veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van een maatwerk werkblad?

De levertijd is afhankelijk van de kleur en het materiaal, Gemiddeld tussen de 3 en 4 weken na de definitieve order.

veelgestelde vragen

Wat kost een maatwerk luxe meubel?

Een maatwerk luxe meubel is een investering waar wij een heldere kostenopgave voor maken als de klantwensen vertaald zijn naar een ontwerp en eventuele plaatsing en bezorging besproken zijn.

veelgestelde vragen

Wat kost een maatwerk luxe houten keuken?

Een maatwerk luxe houten keuken is een investering waar wij een heldere kostenopgave voor maken als de klantwensen vertaald zijn naar een ontwerp en eventuele plaatsing en bezorging besproken zijn.

veelgestelde vragen

Wat is jullie werkveld?

Wij hanteren een straal van 1 uur (auto) vanaf de werkplaats in Loo (GLD). Echter is in overleg veel mogelijk zo staat er een Geurtsen keuken in Groningen, kom in contact om de mogelijkheden te bespreken.

veelgestelde vragen

Werken jullie voor zowel particulier als zakelijke klanten?

Particuliere en zakelijke klanten zijn welkom om iets moois te creëren, wij kijken uit naar een fijne samenwerking.

veelgestelde vragen

Maken jullie ook tuinmeubels?

Ja, mits de tuinmeubels vervaardigd zijn uit onze selectie materialen.

veelgestelde vragen

Maken jullie ook steigerhout meubels?

Nee, Voor steigerhout meubels kunt u terecht bij een collega die op het internet te vinden is.

veelgestelde vragen

Maken jullie ook winkel of salon inrichting?

Ja, kleinere persoonlijke projecten voor een winkel of kapsalon kunnen wij verzorgen, wij maken geen grote commerciële inrichtingen.

veelgestelde vragen

Vergt een luxe maatwerk meubel of luxe houten keuken veel onderhoud?

Een beetje liefde van tijd tot tijd. De mate van onderhoud hangt sterk af van het gebruik. Wekelijks afnemen en maandelijks onderhoud volstaat bij normale omstandigheden . Bij een maatwerk luxe meubel of luxe houten keuken zit een onderhoud voorschrift specifiek voor jouw maatwerk luxe meubel of luxe houten keuken.

veelgestelde vragen

Zijn de houtsoorten die Geurtsen handgemaakte meubels en keukens gebruikt duurzaam en gecertificeerd volgens FSC?

Niet elk houtsoort is gecertificeerd volgens de FSC. Geurtsen handgemaakte meubels en keukens koopt hout in bij gerenommeerde hout importerende bedrijven die een verantwoord en bewust inkoopbeleid hebben als het gaat om herkomst van het hout, de houtsoorten die Geurtsen handgemaakte meubels en keukens inkoopt zijn volgens de specificaties geschikt voor meubel en keukenproductie, zelf controleren wij handmatig of de materialen aan onze kwaliteitsstandaard voldoet.

veelgestelde vragen

Wat doet Geurtsen handgemaakte meubels en keukens aan duurzaam ondernemen?

Wat wij doen aan duurzaam ondernemen : Wij werken met een selectie aan materialen waarvan we weten dat deze duurzaam zijn, onze toeleveranciers vinden duurzaamheid ook belangrijk. De gebruik en verbruiksmiddelen zijn ook van duurzame aard. Wij investeren in duurzame processen en systemen, deze systemen zijn zo ingericht om zo min mogelijk milieu belastend te zijn. Elke dag zetten we ons in om stap voor stap te verduurzamen en onze ECO-voetafdruk te verkleinen.

veelgestelde vragen

Kan een maatwerk luxe meubel of luxe houten keuken retour?

Nee, maatwerk luxe meubels en luxe houten keukens kunnen niet retour, wel zorgen we dat we vooraf alles besproken hebben zodat het niet retour hoeft.

veelgestelde vragen

Wat is de garantie termijn op mijn luxe maatwerk meubel of luxe houten keuken?

Geurtsen handgemaakte meubels en keukens is aangesloten bij het koninklijke CBM en voert ook de algemene voorwaarden van de Koninklijke CBM.

Standaard geven wij 1 jaar garantie op ons werk, op apparatuur geld de garantie van de leverancier die kan variëren van 2 tot 5 jaar naar aanmelding. 

Problemen die na de garantie periode ontstaan met een van onze producten proberen we in alle redelijkheid op te lossen.

veelgestelde vragen

Moet ik een aanbetaling doen voor mijn luxe maatwerk meubel of luxe houten keuken?

Geurtsen handgemaakte meubels en keukens is aangesloten bij de branche vereniging Koninklijke CBM en voert de algemene voorwaarden van de sectie interieurbouw van het Koninklijke CBM.

Conform algemene voorwaarden artikel 11: Tenzij partijen schriftelijk anders overeenkomen, geldt de volgende betalingsafspraak: 30% bij opdracht 30% bij aanvang werkzaamheden 30% bij aanvang montage 10% bij gereed montage dan wel ingebruikname voordat de montage gereed is.

veelgestelde vragen

Kan ik zelf mijn luxe maatwerk meubel of luxe houten keuken plaatsen?

Een meubel of keuken kan door de opdrachtgever zelf geplaatst worden, enkel vervalt de garantie op het werk of project. Garantie op apparatuur en Accessoires zoals kranen vervalt niet. 

veelgestelde vragen

Wat kan ik doen als ik een klacht heb?

Een klacht is schriftelijk en per e-mail in te dienen en wij zullen de klacht in behandeling nemen en in alle redelijkheid oplossen, gebruik hiervoor de contact pagina.

veelgestelde vragen

Ja, in overleg is dat mogelijk. Wij gebruiken alleen materialen die in onze duurzame onderneming visie passen en aan onze kwaliteit normen voldoen. Het gebruik van spaanplaat en beklede spaanplaten behoort niet tot onze visie.