Onze werkwijze.

In 6 stappen naar jouw perfecte meubel of keuken

advisering

Advisering

advisering

.  Ontwerp

aanbieding

.  Aanbieding

productie

.  Productie

Levering

.  levering

montage

.  Montage

Wij bij Geurtsen handgemaakte meubels en keukens geloven in dingen anders doen.


Zo geloven wij dat een meubel of keuken meer is dan alleen een leuk model in de juiste afmetingen, kleuren en materialen.

Wij vinden dat meubels en keukens vooral een functionele rol vervullen. Geliefde spullen behoren efficiënt en georganiseerd bewaard kunnen worden. Door het toepassen van slimme techniek, ergonomische elementen en doordachte modules  worden geordende bezittingen gemakkelijk en veilig bereikbaar.


Met onze toewijding aan volmaaktheid combineren wij de schoonheid van eenvoud, gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken design met elegante materialen en bijzondere afwerkingen.

"Toewijding aan volmaaktheid"

De advisering

Tijdens het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek bekijken we samen wat de wensen zijn. We creëren samen jouw meest efficiënte meubel of keuken. We hebben al heel veel innovatieve oplossingen bedacht voor uiteenlopende vraagstukken of problemen van klanten, waar leveranciers van standaard meubels en keukens niet aan hadden gedacht. Daar ligt onze uitdaging. We bespreken de mogelijkheden met betrekking tot de materialen en kleuren en eventuele apparatuur, werkblad, spoelbak en kranen. Wij komen graag bij je langs, wij zijn er van overtuigd dat een geweldig ontwerp alleen mogelijk is als wij de ruimte en locatie daadwerkelijk gezien hebben.

Het ontwerp.

Als al je wensen helder zijn, maken we een ontwerp van je meubel of keuken. Dit is een digitaal ontwerp zodat je een goede en waarheidsgetrouwe indruk van jouw meubel of keuken op maat krijgt. Bovendien sturen we je materiaal en kleur samples van de gekozen materialen. Zo weet je precies wat je verwachten kunt.

De aanbieding.

Bij de aanbieding sturen wij u digitaal een offerte, de algemene voorwaarden en een presentatie waarin uw wensen, de gemaakte afspraken, het ontwerp en de gebruikte materialen en/of apparatuur vermeld staat. zo heeft u een helder beeld van wat wij u aanbieden in onze offerte.

De productie.

Na de goedkeuring van de offerte en de algemene voorwaarden nemen wij de opdracht mee in onze productie planning. Het moment dat wij starten met het productie proces ontvangt u een bericht. het is mogelijk voor u om tussentijds het meubel of keuken in productie te komen bezichtigen dit verzorgen wij op afspraak buiten de normale productie uren (avond) of in het weekend.

 De levering.

Als de productie van uw maatwerk meubel of keuken gereed is en een uitvoerige kwaliteitscheck ondergaan is is het tijd voor levering op het afgesproken moment.

Montage en oplevering.

De montage van uw maatwerk meubel of keuken wordt op het afgesproken moment door ons verzorgd. 

Wij dragen uiterste zorg voor de (keuken) ruimte en dekken vloeren in het montage gebied af om beschadiging tegen te gaan.

Als er ter plaatste fabricage plaatsvindt zorgen we voor zo min mogelijk (stof) overlast, wij leveren uw exclusieve handgemaakte meubel of keuken en locatie schoon op.

Als wij klaar zijn met de montage doen we een voor-inspectie, bij een voor-inspectie controleren we de keuken op 50 punten om te kijken of de keuken voldoet aan onze hoge standaarden zodat u maximaal kunt genieten.

Als wij tevreden zijn is het tijd om u te verassen met het resultaat, wij introduceren u de elementen en features van uw nieuwe handgemaakte meubel of keuken en de apparaten. samen met u inspecteren we de keuken zodat u 100% tevreden bent en u ontvangt een garantie certificaat.

Wij vinden het belangrijk om zorg te dragen voor onze producten, wij overhandigen u daarom een premium onderhouds pakket en lopen deze stap voor stap met u door zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Als alles naar wens is nemen we afscheid, naar een periode van 6 en 12 maanden nemen we contact met u op om te kijken of uw aanwinst volledig naar wens is en om eventueel onderhoud uit te voeren.

tevredenheids-garantie

100% Tevredenheid garantie.

Geen gedoe, geen gezeur, gewoon goed.

We zijn zeer blij met onze nieuwe keuken. Prettig en vakkundig zijn we geadviseerd. Het eindresultaat is zeker tot onze tevredenheid. Dank!
houten-oppervlak-kersen

Liekel boer

Mogen we van jouw meubel of keuken ook een succes maken?

Ik wil meer informatie
Je gaat direct naar het contact formulier
Direct  adviesgesprek inplannen
Gratis en vrijblijvend wanneer het u uitkomt.