Vertel het ons!


Heb je een vraag, opmerking of wil je vrijblijvend advies of informatie?

Laat het ons weten en we helpen je zo snel mogelijk verder!

we proberen altijd direct te reageren maar soms kan het niet anders.

Er wordt altijd binnen 24 uur gereageerd.


Wij zijn 24/7 per e-mail te bereiken op : info@geurtsenmeubels.nl

En Telefonisch op 06-54974660 van maandag tot en met zaterdag van 08:00 uur tot 20:00 uur.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Contactgegevens

Contactinformatie
Geurtsen handgemaakte meubels en keukens
Schoolstraat 13A
6901 HD Zevenaar
info@geurtsenmeubels.nl
0654974660
BTW nummer: NL003231941B91
KvK nummer: 77698126


Of vind ons op social media

Jouw stijl en kleur
Goed geluisterd naar wat wij in onze gedachten hadden. Een goed advies over de mogelijkheden van het te gebruiken materiaal gegeven. Een mooie wandkast gemaakt en ter plekke in elkaar gezet en blind aan de muur gemaakt. De wandkast is in de kleur die wij graag willen. Het is een verrijking voor onze woonkamer. TOP!
Jeanine Hendriksen

Gratis adviesgesprek? plan gemakkelijk en snel in!

veelgestelde vragen

Wat is de gemiddelde levertijd van een maatwerk meubel of keuken?

De gemiddelde levertijd voor maatwerk is vast te stellen als de wensen van de klant vertaald zijn naar een ontwerp, van daar uit kunnen wij een productie planning maken en een levertijd aangeven. Wij streven naar een levertijd tussen de 6 en 8 weken voor een maatwerk meubel en een levertijd tussen de 10 en 12 weken voor een maatwerk keuken.

Wat is jullie werkveld?

Waar wij de voorkeur hebben om lokaal te ondernemen, werken wij met opdrachtgevers door heel Nederland. In overleg kunnen we kijken naar een duurzame samenwerking in een internationale setting.

Werken jullie voor bedrijf en particulier?

Wij staan klaar voor zowel particuliere opdrachtgevers als voor zakelijke opdrachtgevers, wij kijken uit naar een fijne samenwerking.

Moet ik een aanbetaling doen voor mijn maatwerk meubel ?

Geurtsen handgemaakte meubels en keukens is aangesloten bij de branche vereniging Koninklijke CBM en voert de algemene voorwaarden van de sectie interieurbouw van het Koninklijke CBM.

Conform algemene voorwaarden artikel 11: Tenzij partijen schriftelijk anders overeenkomen, geldt de volgende betalingsafspraak: 30% bij opdracht 30% bij aanvang werkzaamheden 30% bij aanvang montage 10% bij gereed montage dan wel ingebruikname voordat de montage gereed is.

Wat kan ik doen als ik een klacht heb?

Een klacht is schriftelijk en per e-mail in te dienen. Wij zullen zorgvuldig de klacht in behandeling nemen. Wij streven er naar om klachten in alle redelijkheid oplossen.

Wat is de garantietermijn op een maatwerk meubel?

Standaard geven wij 1 jaar garantie op ons werk

Geurtsen handgemaakte meubels en keukens is aangesloten bij het koninklijke CBM en voert ook de algemene voorwaarden van de Koninklijke CBM.

Wat is de levertijd van een maatwerk werkblad?

De levertijd is afhankelijk van de kleur en het materiaal, gemiddeld tussen de 3 en 4 weken na de definitieve order.

Wat is de investering in een maatwerk meubel?

Een maatwerk meubel is een investering waar wij een heldere kostenopgave voor maken als de klantwensen vertaald zijn naar een ontwerp en eventuele plaatsing en bezorging besproken zijn. maatwerk meubels zijn er al vanaf 500 euro.

Wat is de investering in een maatwerk keuken?

Een maatwerk keuken is een investering waar wij een heldere kostenopgave voor maken als de klantwensen vertaald zijn naar een ontwerp en eventuele plaatsing en bezorging besproken zijn.
Afhankelijk van de materialen, afwerkingen en opstelling kunt u al genieten van een eiken keuken vanaf 8.000 euro. De (inbouw) apparatuur komt hier nog bij.

Kan ik zelf mijn maatwerk meubel plaatsen?

Een maatwerk meubel kan door de opdrachtgever zelf geplaatst worden, enkel vervalt de garantie op het werk of project. Garantie op accessoires zoals bijvoorbeeld kranen of spoelbak(en) vervalt niet.

Maken jullie ook tuinmeubels?

Jazeker, we gebruiken geselecteerde materialen die jarenlang meegaan.

Vergt een maatwerk meubel of maatwerk keuken veel onderhoud?

Onderhoud is behoud, om een maatwerk meubel of maatwerk keuken in top conditie te houden is onderhoud aanbevolen. De duurzaamheid van de afwerkingen zijn afgestemd op gebruiksvriendelijkheid.
Op de pagina onderhoud kunt u zien welk specifiek onderhoud voor een materiaal word aanbevolen.

Wat doet Geurtsen handgemaakte meubels en keukens aan duurzaam ondernemen?

Wij werken met een selectie aan materialen waarvan we weten dat deze duurzaam zijn, onze toeleveranciers vinden duurzaamheid ook belangrijk. De gebruik en verbruiksmiddelen zijn ook van duurzame aard. Wij investeren in duurzame processen en systemen, deze systemen zijn zo ingericht om zo min mogelijk milieu belastend te zijn. Elke dag zetten we ons in om stap voor stap te verduurzamen en onze ECO-voetafdruk te verkleinen.

Zijn de houtsoorten die Geurtsen handgemaakte meubels en keukens gebruikt duurzaam en gecertificeerd volgens FSC?

Wij streven naar een volledig gecertificeerde materialen. Niet elk houtsoort is gecertificeerd volgens de FSC. Geurtsen handgemaakte meubels en keukens koopt hout in bij gerenommeerde hout importerende bedrijven die een verantwoord en bewust inkoopbeleid hebben als het gaat om herkomst van het hout, de houtsoorten die Geurtsen handgemaakte meubels en keukens inkoopt zijn volgens de specificaties geschikt voor meubel en keukenproductie, zelf inspecteren wij grondig en handmatig of de materialen aan onze kwaliteitsstandaard voldoet.

Kunnen krassen en kringen onzichtbaar bij of weggewerkt worden?

Helaas is dat niet altijd mogelijk, we doen ons best om krassen en vlekken zo mooi mogelijk te herstellen.

Blijft massief hout werken?

Hout is een natuurproduct en zal onder invloed van de elementen zoals vochtgehalte en temperatuur gaan werken.
Wij kunnen dit niet voorkomen, wel beperken.
Met de productie van jouw maatwerk meubel of keuken houden we rekening met de factoren waar we wel invloed op uit kunnen oefenen.

Kan ik ook andere materialen en afwerkingen kiezen dan die op de website vermeld staan?

Ja, in overleg is dat mogelijk. Wij gebruiken alleen materialen die in onze duurzame onderneming visie passen en aan onze kwaliteit normen voldoen. Het gebruik van spaanplaat en beklede spaanplaten behoort niet tot onze visie.

Vergt massief hout veel onderhoud?

De mate van onderhoud hangt sterk af van de vervuiling en de omgeving waar het meubel zich begeeft, wekelijks afnemen en maandelijks onderhoud is in normale omstandigheden gebruikelijk. Bij een maatwerk meubel zit een onderhoud voorschrift specifiek voor jouw meubel zodat je precies weet welk onderhoud jouw meubel nodig heeft om deze in top conditie te houden.