Duurzaam vakwerk van eigen bodem.

"Wij maken jouw wereld duurzamer, veiliger en innovatiever met maatwerk luxe meubels en luxe houten keukens"

Duurzaam is de maatstaf in luxe meubels en luxe houten keukens op maat. Veilig in gebruik is de norm. Innovatief creëren we oplossingen die jouw wereld steeds aangenamer maken.

"Houd het simpel maak het geweldig"  - Thomas Geurtsen

(Eigenaar Geurtsen handgemaakte meubels en keukens)

Samen verantwoord duurzaam.

Alle ontwerpen, modellen, concepten en ideeën zijn ontworpen en uitgevoerd met een duurzame insteek.   Dit betekent dat onze keukens en meubels stevig, sterk en degelijk moeten zijn. Dit houdt in dat ze een lange levensduur hebben.

De materialen die wij gebruiken hebben zo veel als mogelijk een duurzame achtergrond, wat blijkt uit  de nodige keurmerken. Hiermee is de herkomst van de materialen te herleiden.

Ook in ons productieproces willen wij duurzaam werken. Dit blijkt onder andere uit het feit dat wij bijvoorbeeld ons afval zo goed mogelijk scheiden. Daarnaast gebruiken wij bij transport en verpakken zo veel mogelijk herbruikbare, ECO, en/of gerecycled materialen en verpakkingsmiddelen. Het staat voorop dat niet duurzame verpakkingen en materialen en plastic zo veel mogelijk worden gereduceerd.                   

Geen zorgen! Gewoon veilig.

Bij het tot stand komen van een ontwerp van een keuken of meubel houden wij rekening met jouw leef- of werkomgeving met betrekking tot veiligheid en hygiëne.  Zo zijn materialen rondom afgewerkt en "zacht" voor aanraking. Sluitingen zijn standaard voorzien van soft-close. Daar waar dat door de toepassing niet kan, wordt een andere oplossing toegepast zodat de kans op beknelling gereduceerd wordt. Natuurlijk houden wij ook rekening met kleine kinderhandjes of pootjes van huisdieren. Gebruikte materialen en afwerkingen zijn niet schadelijk in de toepassing of in de situatie. Bij laksystemen, plamuur en andere middelen wordt zo veel mogelijk met water gedragen of water-based gewerkt. Natuurlijk kan het eens voorkomen dat water gedragen of water-based niet kan maar ons uitgangspunt blijft dat het gebruiksklare product niet schadelijk mag zijn voor de gezondheid van mens of dier.

Innovatief vooruit

Innovatief betekent vernieuwend of grensverleggend. En daar denken wij graag over na. Niet om opnieuw het wiel uit te vinden. Wat werkt, dat werkt. Maar wel als het gaat om oplossingen voor jouw knelpunten of zaken die voor jou het verschil maken. Wij ontwikkelen graag een vernieuwend ontwerp van een bestaand product of een betere versie daarvan om het gebruikscomfort van jouw nieuwe keuken of meubel te verhogen. Ook kunnen innovatieve ontwerpen er voor zorgen dat minder onderhoud nodig is. Zou houd jij tijd over voor de echt belangrijke zaken.

Ons motto is : houd het simpel, maak het excellent!  
 

Wat wij voor jou kunnen betekenen 

Luxe maatwerk meubel

Luxe houten meubels op maat

Hedendaags, klassiek of landelijk design dat bij jou past. Met verfijnde details, prachtige materialen en hoogwaardige afwerkingen creëren wij jouw persoonlijk maatwerk luxe meubel duurzaam, veilig en innovatief. Op zoek naar die perfecte tafel? Of wil je eindelijk een een tv-meubel die exact in jouw interieur past? Wij brengen jouw wensen tot uitvoer. Natuurlijk gebruiken wij alleen de mooiste en duurzaamste materialen die in jouw interieur nog beter tot recht komen. Samen bekijken we de opties en komen we tot de beste keuzes. Na het denkwerk is het vakwerk aan de beurt. Uiteraard houden we je op de hoogte van iedere stap in het proces. Door onze heldere communicatie weet jij precies waar je aan toe bent. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Luxe houten keukens op maat

Een gevoel van exclusiviteit, verfijnde details, prachtige materialen en hoogwaardige afwerkingen, dat maakt een luxe houten keuken een klasse apart. Met de hand gemaakt in jouw unieke landelijke, klassieke of moderne stijl. Samen ontwerpen we jouw meest ideale keuken en zoeken we naar oplossingen voor jouw vraagstukken. Daarna gaan we aan de slag met de mooiste en duurzaamste materialen. Uiteraard houden wij je van iedere stap in het proces op de hoogte. Door onze ervaring en samenwerking met betrouwbare en luxe merken ben je ook voor de apparatuur en accessoires bij Geurtsen handgemaakte meubels en keukens aan het juiste adres. Nieuwsgierig hoe het proces in zijn werk gaat?

Wat je van ons kunt verwachten

Persoonlijk contact

Van aanvraag tot uitvoering en oplevering één vast aanspreekpunt, wel zo fijn!

Persoonlijk advies

Eerlijk advies op maat, bij jou thuis voor jouw unieke project.

Persoonlijke service

Wij staan voor je klaar als er onverhoopt iets gebeurd met jouw meubel of keuken.

heldere afspraken

Heldere afspraken

Door onze heldere communicatie en afspraken weet je precies waar je aan toe bent.

Garantie op aankoop

Gegarandeerd garantie op jouw meubel, keuken en/of apparatuur en accessoires.

100% uniek 

Elk project is een personal design en zal nergens anders te vinden zijn.

Creatieve oplossingen

Wij bieden creatieve oplossingen voor jouw vraagstukken.

kwaliteit producten

Wij gebruiken alleen kwalitatieve materialen voor jouw project.

Gratis e.h.b.o box

De eerste hulp bij onderhoud box is er om jouwproject optimaal te onderhouden.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Luxe houten meubels op maat gemaakt naar jouw wensen en in jouw stijl
  • Houten keukens op maat gemaakt naar jouw wensen en stijl
  • Praktische houten bijkeukens op maat gemaakt
  • luxe kasten en inloopkasten, perfect passend en ingedeeld
  • Maatwerk badkamermeubels
  • Maatwerk boekenkasten
  • Maatwerk Tv-meubel
  • Maatwerk cinewall
  • Maatwerk zitvensterbanken
  • Maatwerk trapkasten


Staat jouw wens er niet tussen? kom in contact, wij bespreken graag en vrijblijvend de mogelijkheden.