wasmachinekast-op-maat

Stijlvolle functionaliteit begint hier, jouw maatwerk wasmachinekast wacht op je!

Maak van wassen weer een plezier en geniet van het gemak.

Ontvang vrijblijvend meer informatie


We helpen je direct verder!

Stijlvolle functionaliteit begint hier, jouw maatwerk wasmachinekast wacht op je!

Maak van wassen weer een plezier en geniet van het gemak.

Ontvang vrijblijvend meer informatie 
We helpen je direct verder!
maatwerk tot op de millimeter

Maatwerk tot op de millimeter.

jouw stijl en kleur

Altijd jouw stijl én kleur.

duurzame kwaliteit

Duurzame kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van het project, de ontwerp fase was prettig en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Door de mooie 3d tekening wist ik wat ik kon verwachten.
promotor
Jeroen - Etten Gelderland

Stijlvolle en functionele wasmachinekasten

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, waar we de sleutel bieden tot een georganiseerde en functionele wasruimte met op maat gemaakte wasmachinekasten. Ontsnap aan de chaos en omarm de voordelen van een wasruimte die niet alleen een strak uiterlijk heeft, maar ook slim is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Ontvang vrijblijvend meer informatie  
We beantwoorden direct al je vragen!

Waarom een wasmachinekast?

Een op maat gemaakte wasmachinekast gaat verder dan esthetiek. Het biedt niet alleen een visuele upgrade, maar ook functionele voordelen die je was routine vereenvoudigen. Het is de perfecte oplossing voor het gebrek aan functionele opslag in de wasruimte.


De voordelen die klanten ervaren :

Slimme Opbergruimte

Onze kasten bieden specifieke opbergmogelijkheden voor wasmiddelen, wasverzachters, vlekkenverwijderaars en andere benodigdheden. Voorkom rommel en behoud de georganiseerde uitstraling van je wasruimte.

Ergonomisch Ontwerp

Elimineer het gedoe van bukken en tillen. Een op maat gemaakte wasmachinekast zorgt voor een ergonomische hoogte, waardoor je moeiteloos je kleren kunt in- en uitladen.

Stijlvolle Integratie

Kies uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen om een stijlvolle en samenhangende wasruimte te creëren. Onze kasten integreren naadloos met je interieur.

Slimme Lade onder de Wasmachine

Maak gebruik van de slimme lade onder de wasmachine voor extra opbergruimte. Berg wasmiddelen en andere benodigdheden netjes op zodat je alles bij de hand hebt.

Handige Schap voor de Wasmand

Voeg een handige schap toe waarop je de wasmand kunt plaatsen. Dit creëert een praktische werkruimte en vergemakkelijkt het vullen en legen van de wasmachine en  het sorteren van kleding voor het wassen of drogen.

De succesvolle Kickstart van jouw wasmachinekast op maat :

Gratis adviesgesprek aan huis

Gratis adviesgesprek.

Gewoon bij jou thuis, wanneer het jou uitkomt.
Gratis inmeetservice

Gratis inmeetservice.

Geen stress of je het wel juist opgemeten hebt, wij meten in !
Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen.

keuzes maken wordt zo wel heel makkelijk!
Thomas Geurtsen (eigenaar Geurtsen handgemaakte meubels en keukens)

Onze aanpak :

Wij begrijpen dat elke wasruimte uniek is. Wij bieden maatwerkoplossingen, of het nu gaat om een kast voor de wasmachine en droger naast elkaar of een complete kastenwand op zolder.

  • Kennismaking & inventarisatie van je wensen
  • Prijsindicatie
  • Gratis ontwerp met vrijblijvende offerte
  • Duurzame productie in eigen werkplaats
  • Levering en montage op locatie
  • Ontvangst gratis premium onderhoudsbox en garantiecertificaat
  • 100% tevredenheidsgarantie, wij gaan pas weg als jij tevreden bent.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

tevredenheids-garantie

Twijfel je of een wasmachinekast iets voor jou is? Herken je een of meerdere punten van frustratie? wij hebben de oplossing voor je.

Ongeorganiseerde Ruimte

Zonder een op maat gemaakte wasmachinekast kan de wasruimte snel chaotisch worden. Het ontbreken van geïntegreerde opbergruimte kan leiden tot een ongeorganiseerde uitstraling met verspreide wasmiddelen en benodigdheden wat natuurlijk heel frustrerend is.

Esthetische Onaantrekkelijkheid

De afwezigheid van een op maat gemaakte kast kan de esthetiek van de wasruimte beïnvloeden. Los staande apparaten en benodigdheden dragen mogelijk niet bij aan een samenhangend en visueel aantrekkelijk geheel.

Bukken en Tillen

Zonder een ergonomische wasmachinekast moet jij mogelijk regelmatig bukken om kleren in en uit de wasmachine te halen. Dit kan belastend zijn voor jouw rug en leiden tot ongemak tijdens het gebruik.

Gebrek aan Functionele Opslag

Het ontbreken van specifieke opbergmogelijkheden kan resulteren in een gebrek aan functionele opslagruimte. Hierdoor kunnen wasbenodigdheden zoals wasmiddelen, vlekkenverwijderaars en wasverzachters moeilijker toegankelijk of lastig te organiseren zijn.

Veel gestelde vragen wasmachinekast op maat

Welke materialen worden gebruikt bij het op maat maken van de wasmachinekasten en welke zijn het meest geschikt voor mijn behoeften?

De materialen kunnen variëren per project, vaak word massief hout, (gefineerd)MDF en multiplex gebruikt. De keuze hangt af van esthetiek, duurzaamheid en budget.

Zijn de op maat gemaakte wasmachinekasten ontworpen om gemakkelijk toegang te bieden tot de wasmachine en andere apparatuur voor onderhoud en reparaties?

Ja, op maat gemaakte kasten worden zo ontworpen dat er gemakkelijk toegang is tot de wasmachine en andere apparatuur.

Kan ik specifieke functies toevoegen aan mijn op maat gemaakte wasmachinekast, zoals extra opbergruimte, uitschuifbare planken of ingebouwde verlichting?

Ja, bij maatwerk is vrijwel alles mogelijk.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een op maat gemaakte wasmachinekast te laten maken en installeren?

De duur kan variëren, gemiddeld kan het enkele weken duren van ontwerp tot installatie, afhankelijk van complexiteit en grootte van het project.

Bieden jullie garanties op de op maat gemaakte wasmachinekasten?

Ja, standaard ontvang je minimaal 1 jaar garantie op de door ons gemaakte wasmachinekast.

Kunnen jullie rekening houden met toekomstige veranderingen in mijn was apparatuur, zoals een upgrade naar een grotere wasmachine?

Ja, het ontwerp kan flexibel zijn om toekomstige veranderingen in de was apparatuur op te vangen.

Wat zijn de kosten en het betalingsopties voor het op maat laten maken van een wasmachinekast, en zijn er eventuele verborgen kosten waar ik rekening mee moet houden?

De kosten zijn variërend en afhankelijk van de wensen, Na het tekenen van de offerte ontvang je van ons een aanbetalingsfactuur en als wij de kasten gemaakt en geïnstalleerd hebben ontvang je de eindfactuur. voor andere betalingsopties neem even contact op.

Ook een wasmachinekast op maat laten maken?

Wil je ook een wasmachinekast op maat laten maken? Neem dan even contact op voor wat gratis advies. We horen graag wat jouw wensen en ideeën zijn en laten je zien wat er allemaal mogelijk is qua kleuren, materialen en ontwerp. Inclusief vrijblijvende offerte, zodat je precies weet wat je kunt verwachten!

Ontvang vrijblijvend meer informatie 
Gemakkelijk en snel online geregeld