Eigentijdse maatwerk meubels

Ontdek de designer in jezelf, wij ontwerpen, maken, leveren en monteren.

elegante-materialen

Elegante Materialen

Bijzondere Kleuren

duurzame bescherming

Duurzame bescherming

"Samen komen we tot jouw maatwerk oplossing"

Je bent op zoek naar een nieuwe tafel maar vindt niet precies wat je voor ogen hebt. Je wilt een kast die echt perfect past op die plek met die lastige maat. Je wilt nu eindelijk een kastenwand met echt praktische oplossingen. Op Pinterest zag je een uniek meubel maar je kunt het nergens kopen. 

Wat goed dat je ons bezoekt. Samen komen we tot jouw maatwerk oplossing.
Wij maken voor onze klanten unieke meubels naar wens en op maat.

100% tevredenheidsgarantie

Toch niet helemaal tevreden? geen probleem, lossen wij op, zonder vragen te stellen. Wij gaan voor 100% tevredenheid van onze klanten.

tevredenheids-garantie

De werkwijze

  • Vrijblijvend en gratis kennismaking en adviesgesprek
  • Gratis ontwerp en presentatie
  • Vrijblijvende offerte
  • Fabricage, levering en montage van jouw maatwerk meubel
  • Oplevering met een gratis Premium onderhoud box en garantiecertificaat!Een persoonlijk ontwerp dat écht bij jou past... dat is maatwerk!

Gratis adviesgesprek? gemakkelijk in te plannen!

Direct adviesgesprek inplannen 
Gratis en vrijblijvend wanneer het jou uitkomt

Vrijblijvend advies gesprek

Tijdens het eerste vrijblijvende en gratis kennismaking en advies gesprek bekijken we samen wat de wensen zijn. Samen bespreken we de mogelijkheden met betrekking tot de materialen en zaken zoals budget en gewenste levertijd. Wij komen graag bij je langs, wij zijn er van overtuigd dat een simpel geweldig ontwerp alleen mogelijk is als wij de ruimte en/of locatie daadwerkelijk gezien hebben. 

3-Dimensionaal ontwerp en offerte

Als al jouw wensen helder zijn maken we een ontwerp van jouw meubel. Dit is een 3-dimensionaal ontwerp zodat je een goede en waarheidsgetrouwe indruk van jouw meubel op maat krijgt. Je ontvangt van ons ook een gedetailleerde offerte samen met heldere afspraken over de uitwerking en verwachte levertijd. Bovendien sturen we je, indien mogelijk en van toepassing, samples van de gekozen materialen. Zo weet je precies wat je verwachten kunt.

Fabricage, levering en montage
van jouw meubel

Bij deze stap wordt jouw unieke meubel, geheel naar jouw wensen, dan echt gemaakt. Wij gebruiken hiervoor duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Natuurlijk houden we je tijdens iedere stap van het proces op de hoogte. Zodra we weten wanneer je meubel helemaal klaar voor montage of aflevering is, maken we een hiervoor afspraak.

Oplevering met een gratis Eerste Hulp bij Onderhoud box en garantiecertificaat!

Op het door jouw gekozen moment leveren we het meubel bij je af of monteren we het op locatie. Wedden dat jij hier heel blij wordt? Vanzelfsprekend ruimen we alles op, zodat jij direct kunt genieten van je nieuwe meubel. Als er ter plaatste fabricage plaatsvindt zorgen we natuurlijk voor zo min mogelijk overlast en stoppen pas als alles 100% naar tevredenheid is.


Eerst Hulp bij Onderhoud box
 Als alles naar wens is nemen we afscheid maar niet voordat we jouw persoonlijke Eerste Hulp bij Onderhoud box hebben overhandigd.


 Garantie

Daarnaast ontvang je van ons een garantiecertificaat dat recht geeft op 1 jaar garantie op ons werk. Op accessoires geldt de garantie van de leverancier en die kan variëren van 1tot 5 jaar. Natuurlijk proberen wij eventuele problemen die mogelijk na de garantie periode ontstaan met een van onze producten in alle redelijkheid op te lossen.

Algemene voorwaarden

Wij zijn aangesloten bij het koninklijke CBM en voeren ook de algemene voorwaarden van de Koninklijke CBM.

Heb je nog vragen? Kijk dan ook eens bij de veel gestelde vragen . Of plan nu direct een vrijblijvend persoonlijk advies gesprek in.


 

Plan direct jouw gratis adviesgesprek aan huis !

Direct adviesgesprek inplannen 

Gratis en vrijblijvend wanneer het jou uitkomt
Erg tevreden, we hebben nu n prachtig zwevend tv meubel.
promotor
Dennis Takx - Zevenaar
Luxe maatwerk meubel

Blijf op de hoogte!

Duurzame tips, slimme ontwikkelingen en exclusieve aanbiedingen direct in jouw mailbox.
Blijf als eerste op de hoogte!
Ik ga akkoord met de privacy verklaring.