onderhoud en service

Jouw maatwerk luxe houten meubel of luxe houten keuken verdient wat liefde van tijd tot tijd...

De premium onderhoud box.

Een met liefde gemaakte maatwerk luxe meubel of luxe houten keuken mag af en toe in de watten gelegd worden. Standaard wordt elk maatwerk luxe meubel en luxe houten keuken geleverd met een unieke samenstelling van onderhoudsproducten, de premium onderhoud box is zo afgestemd om jouw maatwerk luxe meubel of luxe houten keuken optimaal te verzorgen en te onderhouden.


Wat er in de premium onderhoud box zit?

 • Garantie certificaten 
 • WhatsApp ondersteuning
 • Specifieke schoonmaakmiddelen
 • Specifieke onderhoudsmiddelen
 • Bijwerk potje(s) originele afwerking(en)
 • Middelen voor het verwijderen van kringen en krassen in hout
 • Applicatie doeken
 • Schoonmaakdoeken
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen
 • spuitflacon voor reiniging
 • Instructie afgestemd op jouw meubel of keuken

Storing of service aan apparatuur?

Ga voor het melden van storingen en het aanvragen van service aan jouw apparatuur naar de service apparatuur pagina, zoek jouw merk en kom in contact.

Oei! schade aan jouw meubel of keuken?

Zorg dat je het garantie certificaat van jouw meubel of keuken bij de hand hebt, Deze zit in de E.H.B.O. box, Zo kunnen wij achterhalen over welk project het gaat en welke materialen en afwerkingen er gebruikt zijn.

Kom met ons in contact via de contact pagina.

Samen inventariseren we de schade en maken we een plan van aanpak. Mogelijk kan jouw verzekeraar hulp bieden bij een schade afhandeling.

klanten over onze service

De deur van ons op maat gemaakte meubel wou niet goed meer sluiten, we hebben contact opgenomen en Thomas heeft dit netjes en correct gemaakt, een nieuw scharnier en een poetsbeurt en we konden weer genieten van ons meubel.

kees - Duiven Gelderland

Het gebruik van onderleggers is aanbevolen in een houten keuken, helaas kwamen we daar te laat achter en zat er een waterkring in het eiken fineer van onze keuken kast. Gelukkig is deze zo goed als onzichtbaar weggewerkt, mooi om te zien dat de E.H.B.O box zo gevuld is dat als het nog een keer voorkomt dat we zelf waterkringen kunnen verwijderen.

Jolanda - Westeremden Groningen

Wat kunnen we voor jou betekenen?

veelgestelde vragen

Wat is de garantietermijn op een maatwerk meubel of keuken?

Geurtsen handgemaakte meubels en keukens is aangesloten bij het koninklijke CBM en voert ook de algemene voorwaarden van de Koninklijke CBM.

Standaard geven wij 1 jaar garantie op ons werk, op apparatuur geld de garantie van de leverancier die kan variëren van 2 tot 5 jaar naar een aanmelding. 

problemen die na de garantie periode ontstaan met een van onze producten proberen we in alle redelijkheid op te lossen.

Kunnen krassen en kringen onzichtbaar bij of weggewerkt worden?

Helaas is dat niet altijd mogelijk, we doen ons best om het zo mooi mogelijk te herstellen als er vlekken zijn ontstaan.

Blijft het hout werken?

Hout is een natuurproduct en zal onder invloed van de elementen zoals vochtgehalte en temperatuur gaan werken.

Wij kunnen dit niet voorkomen, wel beperken.

Met de productie van jouw maatwerk meubel of keuken houden we rekening met de factoren waar we wel invloed op uit kunnen oefenen. 

Vergt massief hout veel onderhoud?

De mate van onderhoud hangt sterk af van de vervuiling en de omgeving waar het meubel of keuken zich begeeft wekelijks afnemen en maandelijks onderhoud is in normale omstandigheden gebruikelijk. Bij een maatwerk meubel of keuken zit een onderhoud voorschrift specifiek voor jouw meubel of keuken.