keuken-op-maat-laten-maken
Thomas Geurtsen
06/29/2024
2 min
0

Keuken op maat laten maken

06/29/2024
2 min
0

Keuken op maat laten maken? Vijf goede redenen om dit door ons te laten doen!

In de bijzondere wereld van handgemaakte keukens kiezen wij voor een unieke benadering waarbij kwaliteit, passie, duurzaamheid en service centraal staan. Onze toewijding voor het vak, zie je terug in de keuze voor de beste materialen, een voortdurend streven naar perfectie en een op maat gemaakte keuken die alle hooggespannen verwachtingen nog eens overtreft. Laat ons je meenemen naar de kern van wat ons bedrijf zo bijzonder maakt.

1. Ambachtelijke materialen, tijdloze schoonheid

Onze keukens worden vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen, waaronder massief hout, Premium houtfineer en de hoogste kwaliteit MDF. Het basismateriaal van het premium houtfineer bestaat uit multiplex (populier of Queenply) met een toplaag van eiken of walnoot. Het MDF dat wij gebruiken is door en door MDF of MDF op een drager van populieren of Queenply multiplex. Het materiaal van onze keukenbladen bestaat uit een selectie graniet, keramiek, composiet of roestvaststaal.

Elk stuk wordt op maat gemaakt met aandacht voor detail, waardoor een tijdloze elegantie ontstaat die de tand des tijds doorstaat. Of het nu gaat om de warmte van massief hout of de strakke afwerking van MDF, onze keukens vallen op door een ingetogen schoonheid die de essentie van echt vakmanschap weerspiegelt. 

2. Stijlvolle ontwerpen, betekenisvolle functionaliteit

Onze handgemaakte keukens kenmerken zich door een stijlvol ontwerp, waarbij de nadruk ligt op functionaliteit en bruikbaarheid. Of het nu gaat om een minimalistisch modern ontwerp of een klassiek landelijk thema, onze keukens zijn zo ontworpen dat ze van alle gemakken zijn voorzien en zijn uitgerust met de laatste innovaties. Met slimme oplossingen en doordachte details streven we ernaar om elke keuken volledig naar de wens van onze klant te maken. Een oogstrelend ontwerp gaat wat ons betreft perfect samen met een optimale functionaliteit. 

3. Persoonlijke aandacht tijdens het gehele proces (en daarna)

Dankzij onze persoonlijke aanpak zijn we in staat om goed in te spelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Wij geloven in een nauwe samenwerking, waarbij elke stap van het proces wordt besproken en afgestemd op de individuele voorkeuren van onze klanten. Dit begint al bij het eerste adviesgesprek waarin we alle tijd nemen om de wensen en vragen van onze klanten uitgebreid door te nemen. Een open communicatie gedurende het gehele proces vinden wij zeer belangrijk. Ook na de installatie van de keuken staan wij voor je klaar, mocht je vragen hebben of behoefte aan advies.

4. Duurzaamheid als centraal uitgangspunt bij alles wat we doen

Wij zien het niet alleen als onze missie om prachtige keukens op maat te creëren, maar ook om hierbij zorg te dragen voor het milieu. Onze materialen worden zorgvuldig geselecteerd uit verantwoorde bronnen en onze productieprocessen zijn ontworpen met het oog op minimalisering van afval en energieverbruik. Door samen te werken met lokale leveranciers, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. 

5. Onze betrokkenheid stopt niet na de installatie van een keuken op maat

Onze service gaat verder dan alleen de installatie van een keuken. Ook daarna staan wij klaar voor onze klanten om ze te helpen en te ondersteunen. Of het nu gaat om het vervangen van een onderdeel of het verstrekken van onderhoudsadvies, wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat je zorgeloos van je keuken geniet en blijft genieten. We leveren onderhoudsmiddelen en demonstreren deze bij oplevering. Bij iedere keuken leveren wij een onderhoudsset die precies is afgestemd op jouw keuken. Met het juiste onderhoud geniet je nog veel langer van je nieuwe keuken!

Jouw nieuwe keuken door ons op maat gemaakt?

Ben je op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar bedrijf dat de keuken van jouw dromen kan realiseren? Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt hier een gratis adviesgesprek inplannen: https://www.geurtsenmeubels.nl/gratis-adviesgesprek/

Tijdens dit gesprek nemen we de mogelijkheden met je door en voorzien we je graag van een helder en geheel vrijblijvend advies op maat.

Reacties